11 Şubat 2008 Pazartesi

DriverMax-Sürücü Yedekleme Programı

Her format sonrası sürücü arama/yükleme derdiyle uğraşmak istemiyorsanız ücretsiz bir program olan DriverMax'ten yararlanabilirsiniz.

DriverMax ile sisteminizde yüklü olan sürücüleri arşivleyip format sonrası bir kerede yükleyebilirsiniz.

Programın çok güzel ve işe yarar bir özelliği de kayıt olmanız (ücretsiz) halinde sürücü güncelleme imkanı sağlaması. Bunu nasıl yapacaksınız?

Önce programı açın ve "Updates and Identification" bölümünde yer alan "Check for driver updates" yazısına tıklayın.
Bir web sayfası açılacak ve bilgisayarınızdaki yüklü sürücüler, sizdeki versiyonları ve internetteki en yeni versiyonları ile birlikte listelenecek. Listede yer alan bir sürücüyü güncellemek için yanındaki disket ikonuna tıklamanız gerekiyor, böylece karşınıza yeni bir sayfa açılacak ve sürücünün çeşitli versiyonları listelenecek. İstediğiniz bir versiyonu seçin ve download bağlantısına tıklayın. "DMX-INFO" uzantısına sahip bir dosya inecek, bu dosyaya çift tıklamanız halinde DriverMax programının sürücü güncelleme modülü açılacak (The DriverMax Agent) ve size indirdiğiniz güncelleme dosyasının download listesine eklenip eklenmeyeceğini soracak, buna evet demeniz halinde güncelleme indirilecek. Bundan sonra yapmanız gereken inen güncellemeyi yüklemek.
Bunun için  indirdiğiniz sürücüyü seçin ve sol taraftaki "install driver"a tıklayın.


benzer program: DriverMagicianLite

0 comments: